2011. március 19., szombat

Jour du Macaron


Holnap lesz a Macaron napja. Gondoltam összegyűjteni ide a macaron receptjeimet, hátha valakinek kedve támad megsütni. Nálam éppen sül a második adag. 


Szép estét Mindenkinek!6 megjegyzés:

 1. Ó nagyon köszönöm, meg a sok segítséget is. :) Már itt van a szobában a tojásfehérje. :D Elvileg holnap délután lesz 1 napos. Várjak vajon még 1 napot vele vagy csináljak egy próbát?

  VálaszTörlés
 2. Mind csodás, egytől-egyig. Nem mernék hozzáfogni a sütéshez. Túl nagy falat lenne ez nekem.

  VálaszTörlés
 3. Óhhh, el vagyok veszve. Van pár darab tojásfehérjém a hűtőben....:-)))

  VálaszTörlés
 4. Emőke hát nincs mit, remélem ez a virtuális segítség bejön :) Szobában jó lesz akár holnap is, de hűtőben tartanám még 1 napot.

  Thrini köszi :) Nem olyan nagy ördöngösség ha egyszer ráérez az ember. Ha szereted a habcsókot, pavlovát és a mandulát igencsak megéri játszadozni vele. No meg az izgalom, hogy lesz-e talpa vagy sem :) Én ott lesem a sütő előtt minden egyes alkalommal :)

  Gesztenye hát akkor hajrá! Ki kell ezt próbálni! Amúgy mi lett a tojássárgákból? Nálam mindig megmarad és néha már kifogyok az ötletekből mi legyen a sárgájával (facebookon kaptam 1-2 jó tippet, de még jól jönne további ötlet).

  VálaszTörlés
 5. Talán, egyszer, majd ha nagy leszek, én is kipróbálom! Annyira de annyira csábító! A képeid pedig, mintha egy párizsi kávéházban készültek volna!!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszi! eleinte nekem is voltak sikertelen próbálkozásaim, de nem adtam fel :) szóval hajrá macaronsütés! :)

  VálaszTörlés