2010. december 28., kedd

Csokis-marcipános macaron


Lassan macaron csömöre lesz a kedves olvasómnak! Igérem már csak egy van hátra, aztán jönnek a bonbonok :) Próbálom behozni a karácsonyi lemaradást, de hát nem igazán sikerül.

Nálunk az Ünnep elég rohanósra sikerült, hiszen a kevés nap alatt megjártuk Erdélyt (Beszterce) és Szolnokon is voltunk anyóséknál. Mindenhol nagyon finomakat ettünk és örültünk egymás társaságának. Ma már itthon Budapesten teszünk-veszünk, jó kicsit rendbe szedni a lakást.

Angyalkától és Jézuskától kaptam sok jópofa dolgot, majd biztos szerepelni fognak a fotókon. Most már mindenki nagyon tudja mivel lehet nekem örömet szerezni, hát mi mással mint konyha fronti dolgokkal :) Ezzel az Angyalka-Jézuska témával majdnem beégtem barátnőm 5 éves kisfiánál otthon Besztercén...elvégre nem mindegy mit mond az ember, ha ő az Angyalkát várja akkor miért is jön a Jézuska vagy a Télapó?? :)

Nos akkor jöjjön a macaron téma. Receptje itt található. Annyi a változás jelenleg, amit már előbbi bejegyzésemben is említettem, hogy féladagokat sütök inkább többször. A tölteléket pedig már egyik bonbonomban használtam itt.