2021. február 9., kedd

Kristóf 9 éves



Kristóf 9. szülinapjára készült ez a torta. A korábbi évekhez hasonlóan idén is Andris műve a borítás, én csak a torta belsejét sütöttem. Andris mindig a gyerekek legújabb kívánságát teljesíti. A gyerekek tavaly ismerkedtek meg a Sonic videójátékkal és nagy kedvencük lett. A Sonic egyben Andris gyerekkori kedvence (egyébként idén 30 éves a Sonic) és tavaly az itthon töltött hónapok alatt elővettük a régi Sega Mega Drive-ját és azon játszodtak a fiúk. Közben film is megjelent, azt is látták és Kristóf nagyon szerette.
Kristóf kedvenc szereplője Knuckles a hangyászsün, így ő került főszerepbe, mellette azért Sonic (a kék sün) és Tails (kétfarkú repülő róka - látni is a tortán a két farkát :) ) is jelen van (gömb azért, mert futáskor így néznek ki) 
A jelenet pedig a rejtett palota világ (Hidden Palace zone), 7 kristállyal, tetején a legnagyobb mester kristállyal, amit Knuckles őriz.

A korábbi évek ötletes tortáit itt tudjátok megnézni:

Ezek Kristófnak készültek:
3 évesen helikopteres Honvéd kórház torta készült (napi szinten a mentőhelikopter leszállásokat, felszállásokat csodáltuk)

Dávidnak pedig
2 évesen Markolós torta.