2012. november 20., kedd

Játék itt a blogon


Gondoltam Karácsony előtt meglepni egy szerencsés olvasómat. A nyeremény egy keksznyomda-készlet: betűk, számok, szív és néhány írásjel is nyomható vele kedvenc kekszünkre. Illetve ráadásként 1 méter karácsonyi szalag. Ez nem egy szponzorált reklám, hanem saját ajándékom.
Annyit kell tenni, hogy írjatok megjegyzést ide. A megjegyzésben pedig arra lennék kíváncsi hogyan találtatok rá a blogomra. Engedélyeztem minden megjegyzés közzétételét, szóval egyből látnotok kell azt. Kérem a névtelen jelentkezők írják oda a nevüket/becenevüket/akármit. És természetesen az is kérés, hogy egy valaki csak egyszer pályázzon.
Ha valami oknál fogva nem sikerül megjegyzést küldeni, akkor emailben is lehet jelentkezni a játékra: colorsinthekitchen@gmail.com
Nevezni november 30-án éjfélig lehet, utána sorsolok. Világszerte postázom.

Ezzel szeretném megköszönni Nektek, hogy itt jártok, olvastok, képeket nézegettek, kellemesen eltöltitek az időt vagy éppen valamelyik receptemet elkészítitek! Természetesen ha a Facebookon megosztjátok a játék hírét annak nagyon örülnék! Tudom, tudom úgy még kisebb az esély a nyereményre :D

Hát akkor játékra fel!
Szép estét Mindenkinek! :)


103 megjegyzés:

 1. első vagyok? az előny?:D
  szóval: egyik gasztroblogger által,de már meg nem mondom,konkrétan,kitől,lájkolta a facebukon egy bejegyzésed, megnéztem, hogy mit,onnantól nincs megállás. nevezzük láncreakciónak :)

  VálaszTörlés
 2. Szia ! Én a face-n követlek! És elárulom: kiskoromban is imádtam nyomdázni :))

  VálaszTörlés
 3. Óóóóóó, hát az egyáltalán nem volt nehéz! Évek óta ismerlek és azóta tetszenek a finomságaid! :D Sallai-Székely Barbara

  VálaszTörlés
 4. Az Édességrajongók klubja csoporton keresztül találtam rád, nem emlékszem már, melyik közös blogger ismerősünk lájkjai nyomán jutottam előbb a face oldaladra, aztán ide, a blogba. :)))

  VálaszTörlés
 5. Alapkonyha vezetett ide. És tetszik.

  VálaszTörlés
 6. Csakúgy, mint előttem szóló Sallai-Székely Barbara. Személyesen Tőled ;)
  További sok sikert és csupa finomságokat kívánok! ;) Nagy Tímea

  VálaszTörlés
 7. Én tavaly bukkantam rád, az egyik gasztroblogokat gyűjtő oldalon keresztül jutottam el ide. :) Azóta is rendszeresen olvaslak, a Facebookon is követlek, nagyon tetszik az oldal (és persze a receptek). :) Köszönöm a lehetőséget!
  Üdvözlettel,
  Farkas Gabriella

  VálaszTörlés
 8. Hú, már nem emlékszem, hogyan bukkantam rád, hiszen szinte a kezdetektöl fogva követlek. De talán valamilyen receptet kerestem és Téged dobott ki a gugli. Jöttem, láttam, maradtam :)

  VálaszTörlés
 9. Küldtél képet a facebookomra valamilyen játékra és onnan:)

  VálaszTörlés
 10. fogalmam sincs, de valószínűnek tartom, hogy a nagyon nőies fotók voltak azok, amik miatt kattyintottam - először :)

  VálaszTörlés
 11. Valakinek a blogján láttam a kedvencek között és egyből bejelentkeztem köveőnek, mert tetszett. Köszönöm a lehetőséget.

  VálaszTörlés
 12. Régóta állandó olvasód vagyok és a facebook-on is követlek. Már nem emlékszem, hogy hogy találtam ide először, de valószínű valamelyik másik blogról navigálódtam hozzád.

  VálaszTörlés
 13. Valamelyik gasztroblog oldalsávjában az "akiket rendszeresen olvasok" felirat alatt kattintottam a blogodra. Ez az indulás után nem sokkal volt, azóta is olvaslak, szeretem a receptjeidet és a fotóidat. :))

  VálaszTörlés
 14. Egy ismerősöm "lájkolta" facebookon az egyik fotódat, azonnal átjöttem az oldaladra... és itt ragadtam órákra... :) amazsia

  VálaszTörlés
 15. Ami!
  Ha én arra emlékeznék, annyira régen volt:-)) De nagyon szeretem a blogodat és annak még jobban örülök, hogy már személyesen is találkoztunk:-)) A lekvárt nem felejtettem el:-))
  A csokis csoportba is beteszed? Köszi!

  VálaszTörlés
 16. Hűha, fogós kérdés, túlságosan sok blogot követek :D De minden valószínűség szerint más gasztroblogger "akiket olvasok/ vagy hasonló" felirata alatt lettem figyelmes a bloggodra. Jöttem, láttam, meggyőztél, én meg itt ragadtam. :D

  Köszönjük a játékot, sok sikert mindenkinek!

  Éva

  VálaszTörlés
 17. Hát én pontosan nem emlékszem,hogyan bukkantam rád,de már nagyon régóta követlek.És hát munktárs is voltál egyik lapszámunkban:)Köszi a játékot,és a lehetőséget,én biztosan örülnék a nyomdának!

  VálaszTörlés
 18. Pecsételőőőőőő?

  Hogyan? Az tény, nem a közösségi portálon. Nagyvonalakban egyszerre kezdtük a blogot vezetni, másnál kommenteltél (csak a JóIsten a megmondhatója, hogy épp hol), s egyszerűen elindultam a színek irányában.

  Köszönöm, hogy színes konyhád megosztod, hogy olvashatjuk.

  VálaszTörlés
 19. Nehéz visszaemlékezni, nem is tudom hogyan találtam az oldaladra, de azóta is olvasom :) Szerintem valami recept után kutakodtam, talán valamelyik gasztroblogger oldaláról keveredtem ide, de örülök, hogy rátaláltam a blogra.
  Köszi a lehetőséget a játékra!
  Üdv.: Nagy Judit

  VálaszTörlés
 20. ahh, én leszek a szűk keresztmetszet:D
  A mamamin írtad tán a bemutatkozásodban, hogy gasztroblogod van, én átklikkeltem és így:D

  VálaszTörlés
 21. Anyukámat szerettem volna valami finomsággal meglepni. És sikerült...(:
  Molnár Adél

  VálaszTörlés
 22. Már régóta tervezem, hogy vásárolok keksznyomót.
  A Facebook oldalon keresztül jutottam el a játékfelhívásra.
  Nagyon szeretünk a lányommal sütögetni, nagyon örülnék.
  Mostantól követőd is vagyok :)
  Szép napot!
  Andi

  VálaszTörlés
 23. Ha jól emlékszem, akkor valamelyik gasztroblogger lánynál láttam meg a te oldaladat. Sajnos nem emlékszem, hogy pontosan kinél? De nagyon örülök, hogy rád találtam.

  VálaszTörlés
 24. hehe, régi barátok is beszállhatnak? :D ha jól emlékszem facebookon láttam meg először, hogy milyen hasznosan töltöd az idődet :)

  VálaszTörlés
 25. Szia! Én a miner, gasztro rovatán keresztül jutottam el hozzád. :o)

  VálaszTörlés
 26. Én általában a gasztroblogok gyűjtőoldalát figyelem. Ha találok egy nekem tetsző receptet, akkor bekukk. Megjegyzem, nem ismeretelen a blogod, jártam már nálad. :-)))

  VálaszTörlés
 27. Szia, én is már nagyon rég követőd vagyok, azt hiszem már amióta a blogomat írom, kb jó másfél éve, nem emlékszem pontosan hogyan kerültem hozzád, de azt hiszem te is a követőim közt vagy, talán megjegyzést hagytál nálam valamikor és úgy:)

  VálaszTörlés
 28. huh, hát ez nagyon szupi karácsonyi ajándék :) Gondolkoztam, de komolyan mondom, hogy nem emlékszem rá, mikortól olvaslak és hogyan találtam rád :)) Mivel másokra is úgy találok, gyanítom valamilyen ismerősön keresztül, vagy egy másik gasztroblog kedvencei között felsorolva bukkantam az oldalra.

  VálaszTörlés
 29. szia, gasztroblogos gyujtooldal(ak)on keresztul. anna

  VálaszTörlés
 30. Már nem emlékszem hogy találtam ide, de nagyon tetszik az oldalad! További sok sikert kívánok! Kári

  VálaszTörlés
 31. Szia! Köszönjük az ajándékot! Valakinek a blogrolljában találtalak, de nem emlékszem, mert jó régen volt. Nem biztos, hogy gasztrobloggertől, valami dizájn-kézműves blog is lehetett.
  A colors legalább annyira fontos volt, hogy ittragadjak, mint a kitchen.

  VálaszTörlés
 32. Szia!
  Hogy először mikor látogattam el Hozzád, arra már nem emlékszem, de nem mostanában volt. Aztán a Facebook-on örömmel konstatáltam, hogy ott vagy, így már könnyű volt újra és újra és újra eljönni Hozzád! Folytasd, mindig örömmel nézünk be ide!
  Gallov Andrea/sherpa

  VálaszTörlés
 33. Szia!
  Én az egyik VKF recepted alapján jutottam el hozzád és azóta is szívesen olvasgatlak.

  VálaszTörlés
 34. Már én sem emlékszem pontosan, hogyan jutottam el hozzád, de valószínű, hogy a macaronjaid kapcsán találtam rád. Annyira szépek, színesek és sokfajták. És persze a fotóid is tetszenek! A csokis pite receptedet pont tegnap sütöttem meg a barátnőmnek szülinapjára és nagy sikert aratott! Csak így tovább! Jó ötlet a játék!

  VálaszTörlés
 35. Macaron recepteket kerestem. Nagyon szépnek találtam a te citrom sárgádat. Nekem a citrom és a narancs sárga a kedvenc színem, így rögtön rákattintottam. Gratulálok szép a blogod, áttekinthető.

  VálaszTörlés
 36. A Harrert ajánló bejegyzéseddel találtam ide, azóta ugyan még nem jutottam el hozzájuk, de anyukámat már elküldtem, amikor arra járt és nagyon élvezte a cukrászdát - a csokikóstolást nem vállalta, neki tömény lett volna :)

  VálaszTörlés
 37. Be kell vallani én sem emlékszem, hogy is kattintottam Rád, de egy gastroblogot olvasva, aki hivatkozott a Te bolgodra. Ekkor csokoládétortába való krémet kerestem. Azóta rendszeres olvasód vagyok és az earl grey csokitorta hetente elkészül a konyhában, a barátnőimmel imába foglaltuk a receptet.... köszönjük. Most ő készül, így láttam meg a játékot :).

  VálaszTörlés
 38. SZia,

  A blogodra ugy jutottam el, hogy egyik facees ismerosom ajanlotta mikor valami kulonleges receptet kerestem. Amugy oszinten nem gyakran latogatok gastros bloggokra, inkabb kislanyom kedveert, mert imadja ha hetvegeken valami fincsiseget .

  VálaszTörlés
 39. Sajnos én nem emlékszem honnan, de az egyik fotód fogott meg az biztos, aztán pedig a receptjeid!:)

  VálaszTörlés
 40. Hát nem most történt, az biztos, mert már régóta olvasom a blogod, de ha jól emlékszem, akkor a facebookon figyeltem fel az oldaladra először. Üdv: Veres Reni

  VálaszTörlés
 41. Hű, már fogalmam sincs :)) Úgy rémlik, nagyjából egyszerre kezdtünk el blogolni, és az elejétől olvasom a blogodat. És csodálom a macaronokat!!! :)

  VálaszTörlés
 42. Kerestem valami mascarponés receptet, ami még véletlenül sem tiramisu, és így találtam meg a csodálatos Kókusztortádat :-)

  VálaszTörlés
 43. Egy másik gasztroblog linkelt be, onnan találtam ide. Azóta a könyvjelzők között vagy :-) Panni

  VálaszTörlés
 44. A kiskonyhám izei blogon keresztül...

  VálaszTörlés
 45. Nem emlékszem már, de mivel kb egyidős a blogunk, gyanítom vhogy itt a blogspoton keresztül bukkantam Rád. :) - Emőke

  VálaszTörlés
 46. Na kérem, erre én már nem emlékszem, csak arra, hogy idekeveredtem, szerintem először egy makis bejegyzést láttam meg, aztán onnantól nincs mese, olvasni kell, meg gyönyörködni, pecsét ide, pecsét oda. :-)

  VálaszTörlés
 47. A gasztroblogok gyűjtőoldalon láttalak először, a fotóid hívták fel a figyelmet rád! Kisildi

  VálaszTörlés
 48. Elkezdted követni a blogom, így tudtam meg, hogy létezel. Nagyon szeretem a színeidet.

  VálaszTörlés
 49. Én is minertől jöttem át. De most már rendszeresen ide nézek, olvasgatok, gyönyörködök :-)

  VálaszTörlés
 50. Kedves Ami! Hogy hogy jutottam el hozzád...? Igazából én sem emlékszem már rá pontosan. Valahol láttalak, (talán Zizinél), majd nagyon megtetszettek a fotóid, és vissza vissza jártam, majd végül rendszeres látogatója lettem a blogodnak :)
  Köszönjük a lehetőséget, és puszi a kis családnak!

  VálaszTörlés
 51. Nem tudom már, sajnos, hogy honnan érkeztem. Egyszer csak itt voltam. :) és azóta is rendszeresen itt vagyok. Néhány receptedet el is készítettem. Sőt, a face-en is követőd lettem, hogy biztosan értesüljek a friss postokról. :) Ezúton is köszönöm a munkát, amit a blogírásba fektetsz, mindannyiunk örömére, és nem csak a játék kedvéért.

  VálaszTörlés
 52. Hát a zagárdi viktoron keresztül :) Említett valami avokádós csokitortát, meg hogy mindig elvarázsolod őket a főztöddel, úgyhogy nem volt kérdés, hogy felkeresem a blogod aztán meg jól itt ragadtam :) Lehet ő is említett engem bonbonügyben :) Szépek vagytok, klassz a blog! Jucus

  VálaszTörlés
 53. Facebookon egyik ismerősöm megosztotta az egyik sütidet, azonnal beszippantott a colors in the kitchen hangulata. Még aznap este végig lapoztam az összes bejegyzést, közben nagyokat nyelve. :)

  VálaszTörlés
 54. Ó, arról már fogalmam sincs, hogy jutottam el hozzád, talán valakinél linkelve lett egy recepted, aztán itt ragadtam a blogot olvasgatni. :)
  Köszönjük a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 55. emailben jelentkezett: A citromail nyitóoldalán láttam az egyik recept hirdetést és rámentem, majd ezen az oldalon (http://www.startlap.hu/konyha/?25670996&share=+Pastel+de+nata+&image=/_i/startlap2011konyha/Pastel_de_nata+.jpg) ismét megnyitottam és így jutottam a blogodra.
  Nagyon sok jó receptet találtam, amik nagyon finomak, tetszik a blogod. Kudlacsek Andrea

  VálaszTörlés
 56. Macaron lázban égtem, macaron képeket nézegettem a guglin és Te is ott voltál. Gyönyörűek a képeid és nagyon finomak a receptjeid:)

  VálaszTörlés
 57. Már relatív régen volt, ezért nem emlékszem pontosan, de azt hiszem keksz recepteket keresgélve bukkantam erre az oldalra (guglin keresztül:)). Azóta is lelkesen és rendszeresen olvasom, mert nagyon klassz! :)
  Üdv, Kues1980

  VálaszTörlés
 58. Szia!
  En sem emlekszem mar, hogy jutottam el Hozzád, szerintem az egyik receptgyűjtő blogon akadhattam a receptjeidre és azóta is visszajárok.

  VálaszTörlés
 59. úgy emlékszem a sütiboxon keresztül!

  VálaszTörlés
 60. Az egyik fotód tett kíváncsivá, s úgy kattintottam tovább Rád egy sütni-főzni imádó konyhatündér barátnőm egyik FB posztja által. Szuperguszták a receptjeid, máris kinéztem néhányat amit elkészítek, most már csak a hozzávalók beszerzése maradt hátra...:) További sok sikert! Zsuzska

  VálaszTörlés
 61. Szia! Nagyon örülnék a keksznyomdának, főként unokaöcsikém miatt, aki imádja a kekszeket. Rachel Allen répatortája juttatott erre a blogra, ami nagy sikert aratott nálunk is.

  VálaszTörlés
 62. Szia! 13 éves vagyok és nagyon szeretek sütni. Egy hétvégi délután nagyon vágytunk valami édesre, ezért megsütöttem az egyik kekszed, méghozzá a répakekszet. Nagyon finom volt azóta már több mindent is sütöttem innen. Mostanában már szinte naponta megnézem a blogot. :)
  Bernadett

  VálaszTörlés
 63. Szia! Az egyik gasztroblogokat gyűjtő oldalon találtam Rád, azóta vagyok követőd!
  Nagyon örülök a játéknak! :)
  Üdv. kisfekete

  VálaszTörlés
 64. Egyik kedvenc blogom oldalsávjában fedeztelek fel, ha jól emlékszek. Benéztem, aztán itt ragadtam. Azóta olvaslak rendszeresen.

  VálaszTörlés
 65. Én csak úgy szörfözgettem az interneten. Egyszer csak szembejött a képernyőn a padlizsán, meg a tök. Tetszett. Stikában lopom is a kedvemre való recepteken. :o)
  Köszönöm, hogy az előttem szólókhoz hasonlóan, rátalálhattam a blogodra.
  Panka75

  VálaszTörlés
 66. emailben jelentkezett: Szia ! Nagyon tetszik ez az oldalad és szivesen jelentkeznék a játékra , és az ajándékra!!!!
  Facebookon olvastam a játékról ..... természetesen megosztottam!!! Éva

  VálaszTörlés
 67. A facebookon osztotta meg a játékot egy hozzád hasonlóan fiatal, lendületes, kreatív, szuperügyes gasztroblogger. Azt hiszem, olvasni fogom már a tiedet is! Örulök, hogy rátaláltam! :) Reni

  VálaszTörlés
 68. Szia!

  Már régen találtam rád, hogy pontosan hogy, azt nem tudom. Az első ilyesmi blog, amit olvasni kezdtem, a Praktikák sok gyerekhez volt, és az ő ajánlójában találtam még szimpiket, és így tovább. Sosem szoktam senki receptjét hajszál pontosan felhasználni, de rengeteg ötletet tudok meríteni ezekből a blogokból. Köszönöm szépen neked is!

  Üdvözlettel: Zsófi

  VálaszTörlés
 69. Szia :),
  Egyszer beírtam a Google-ba, h muroktorta, s kidobta a 'minek nevezzelek' recepted :) Nagy gratula a képekhez, receptekhez! Ágó

  VálaszTörlés
 70. Valamilyen receptet kerestem, és a blogodra kerültem, ahol rögtön megtetszettek a csudaszép képeid. Azóta már gyorsan végignéztem a teljes blogodat...És tetszik. :-)
  Móni

  VálaszTörlés
 71. A munkahelyünk újságában volt egy cikk rólad, azóta nézem a blogod.

  VálaszTörlés
 72. Szia Ami!

  Mivel egyébként is ismerősöm vagy, így természetes volt, hogy megismerem a gsztroblogod. Valószínűleg anyukád osztott meg vmit, és ott láttam meg először:)
  Macaronmániád már több helyen megosztottam:)

  Julcsi:)

  VálaszTörlés
 73. Bevallom, pontosan nem emlekszem, csak annyit tudok, hogy a gasztroblogokat bongeszve talaltam Rad :)

  VálaszTörlés
 74. Nem én találtam Rád, hanem Te találtál rám. Asszem... De lehet, hogy nem is így volt. Nem is ez a fontos, az a lényeg, hogy megismertelek és követlek. Leginkább inkognitóban :)))). Vera

  VálaszTörlés
 75. egy barátnőm mesélte, és facebookon rádkerestem:)

  VálaszTörlés
 76. Én a cukor- tej- és tojásmentes almás kekszedre bukkantam rá a gasztroblogos gyűjtőoldalon. Már csak a lisztet kell lecserélnem benne... ;)

  VálaszTörlés
 77. Én is gasztro blogon keresztül, de már nem emlékszem mikor/hol. Ez a keksznyomda pedig szuper, nagyon jó lenne, ha megnyerném! :))

  VálaszTörlés
 78. Szia! Épp keksznyomda után kutattam a neten, hol tudnék rendelni karácsonyra, hogy még személyesebbek legyenek a sütik...:) Így találtam a blogodra...

  VálaszTörlés
 79. Jó régen volt :) talán nem is volt: vagy gyűjtőoldalról, vagy valakinek az oldalsávjában ^^ Panka

  VálaszTörlés
 80. Szia:) először is gratulálok a blogodhoz! Nagyon hasznos és emellett izléses,ami külön élvezet!:) Én barátnőm FB-oldalán láttam egy képet valamelyik sütidről...azóta itt ragadtam:) Még sokat kell feljődnöm sütik terén,de igyekszem. Mégegyszer köszönöm a sok munkádat és boldog ünnepeket kivánok igy előre is mindenkinek;)

  VálaszTörlés
 81. Ó Ami, szeretnék játszani. :) Ritkán jelentkezem ilyen sorsolásokra, de a tiédet nem szeretném kihagyni. Nem tudom hogy találtunk egymásra, mert régen volt. :)

  VálaszTörlés
 82. Csokoládés pite recepteket kerestem...és a mai naptól a blogod a kedvencek közé kerül...

  VálaszTörlés
 83. Szia!
  A keksznyomdát gugliztam ki, így kerültem ide.
  És ha már itt vagyok, le is ragadok. ;o
  Ágota

  VálaszTörlés
 84. szia, mar regota ismerlek, s raakadtam egy cikkre a pocak- fotozasodrol,s a cikkbe irta hogy gasztro blogger vagy. akkor kezdtem el kutakodni, talaltam a blogra. azota sok jo recepted kiprobaltam

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja amugy Lorincz Tunde voltam

   Törlés
 85. Facebook, Edesanyak csoportjaban kerestem ra lenmag receptekre, percek alatt "kiadott" Peter Melinda

  VálaszTörlés
 86. emailben jelentkezett: A Startlapon keresztül és a Krémes csokoládés pitéd irányában jutottam el a blogodhoz. Most tanulmányozom.
  Szeretnék jelentkezni a Keksznyomdára
  Üdvözlettel:
  Tariné Juhász Katalin

  VálaszTörlés
 87. Szia!
  Már nem emlékszem, hogyan jutottam el hozzád először, de azóta a könyvjelzőből:).
  Albitz Erika

  VálaszTörlés
 88. Szia!

  Egy olyan keksz recept keresgélése közben találtam rá az oldaladra, amit a 90 éves nagyimmal el tudunk közösen készíteni. Nagyon szeretünk együtt sütni:)

  Paripa

  VálaszTörlés
 89. Sziasztok!

  Én macaron recept után kutatva :) aztán azóta facebookon keresztül :)

  VálaszTörlés
 90. Szia!

  Én láttam, hogy a nővérem lájkolt téged a Facebook-on, megnéztem és azóta itt vagyok :)

  VálaszTörlés
 91. Már nem emlékszem, csak arra, hogy rögtön nagyon tetszett. A kekszek, sütik különösen...:)

  VálaszTörlés
 92. Szia !
  Már nem emlékszem , szerintem keresgélés közben :).
  Megtetszettek a receptek, a fotók.
  Ildikó

  VálaszTörlés
 93. Ó, de régóta szeretnék egy ilyen nyomdázós készletet! :) Én sem emlékszem hol láttalak először, de szerintem valamelyik keresőben. A lényeg, hogy már nagyon rég volt, de azóta csak jobb lett a blogod és gusztábbak a finomságaid! :)

  VálaszTörlés
 94. Az ér, ha azt írom, hogy fogalmamsincshogykerültemide? :D Már nem mostanában volt, annyi bizonyos... :)
  (kekszmintázó ♥ - bízván az ügyes sorsolásban inkább meg sem kérdezem, hogy hol lehet beszerezni :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tied a kis ajándék! :) Kérlek küldj címet, ahová postázzam.

   Törlés
 95. Szia Ami! Mi egy munkahelyen dolgoztunk és így ismerősöm voltál. Egyik postodra kattintva kerültem ide már jó régen és azóta már nagyok sokmindent elkészítettem a receptjeid közül! Kivétel nélkül mind szuper! Most éppen a brownie pitetorta a kedvenc otthon, már a 3.-at sütöm :)
  Révész Bori

  VálaszTörlés
 96. Még akkor se fb,se gyűjtőoldal nem volt,valamelyik bloggeren keresztül.Azóta főleg a fb-n követlek (időhiány),a receptek egy része még az elkészítendők között van,túl termékenyek vagy/tok :)

  VálaszTörlés
 97. Jaj de klassz játék, és csak most látom. Gyorsan jelentkezek én is:) Nem emlékszem pontosan hogy akadtam a blogodra, de valószínűleg a gasztros gyűjtőoldalon keresztül és természetesen azóta is visszatérő olvasód vagyok:)

  VálaszTörlés
 98. gyűjtőblogon át, de azóta mindig visszatérek:)

  VálaszTörlés
 99. A random.org Egycsipetnek kedvezett! Gratula! :) Kérlek küldj egy postacímet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jöttem ide is örömködni :)) - nagyon szépen köszönöm a játékot és szupeeeeeer, hogy én nyertem meg! :)))))

   Törlés