2011. április 21., csütörtök

Köszönet


Az elmúlt napokban több kedves blogger társtól én is megkaptam a húsvéti menüajánló felkérést. Az van, hogy igazi húsvéti ételeket nem tudnék Nektek itt ajánlani, hiszen egyrészt alig fél éve, hogy írom ezt a blogot, másrészt Húsvétkor sosem én főzök :) Persze tudom megtehettem volna, hogy az ünnep előtt jó sokkal elkezdjek itthon olyan kajákat főzni, de nem tettem, mert valahogy nem úgy alakultak a napjaim.
Ezzel a kedvenc virágommal szeretnék köszönetet mondani Nektek akik gondoltatok rám: Emőke, Titi, Nem vagyok mesterszakács és Kinga.

De hogy az ajánló se maradjon el egyetlen igazi húsvéti receptet tudok ajánlani és az a nemrég elkészített répatorta. Mi imádtuk! :) Recept itt. Azóta már munkahelyre muffin formában sütve vittem, úgy is nagyon jó, könnyebben szállítható.

Másrészt történt az is, hogy kedves EdóNem vagyok mesterszakács és Bors&Pepper is meglepett egy kreatív blogger díjjal. Nagyon köszönöm Nektek, hogy gondoltatok rám! A díjat tovább is küldeném Minden bloggernek aki erre jár! Nem tudnék nevesíteni, mert a listám túl hosszú lenne.


Edó, Nem vagyok mesterszakács és Bors&Pepper Nektek meg küldeném ezt a virágot köszönetként. Persze lehet ám virágot csereberélni kedves bloggerek :)