2011. április 21., csütörtök

Köszönet


Az elmúlt napokban több kedves blogger társtól én is megkaptam a húsvéti menüajánló felkérést. Az van, hogy igazi húsvéti ételeket nem tudnék Nektek itt ajánlani, hiszen egyrészt alig fél éve, hogy írom ezt a blogot, másrészt Húsvétkor sosem én főzök :) Persze tudom megtehettem volna, hogy az ünnep előtt jó sokkal elkezdjek itthon olyan kajákat főzni, de nem tettem, mert valahogy nem úgy alakultak a napjaim.
Ezzel a kedvenc virágommal szeretnék köszönetet mondani Nektek akik gondoltatok rám: Emőke, Titi, Nem vagyok mesterszakács és Kinga.

De hogy az ajánló se maradjon el egyetlen igazi húsvéti receptet tudok ajánlani és az a nemrég elkészített répatorta. Mi imádtuk! :) Recept itt. Azóta már munkahelyre muffin formában sütve vittem, úgy is nagyon jó, könnyebben szállítható.

Másrészt történt az is, hogy kedves EdóNem vagyok mesterszakács és Bors&Pepper is meglepett egy kreatív blogger díjjal. Nagyon köszönöm Nektek, hogy gondoltatok rám! A díjat tovább is küldeném Minden bloggernek aki erre jár! Nem tudnék nevesíteni, mert a listám túl hosszú lenne.


Edó, Nem vagyok mesterszakács és Bors&Pepper Nektek meg küldeném ezt a virágot köszönetként. Persze lehet ám virágot csereberélni kedves bloggerek :)8 megjegyzés:

 1. Kedves hatvanadik regisztrált olvasóm, az alkalomból sütnék-főznék neked valamit ;-) Az ötvenedik regisztráló után döntöttem úgy, hogy szívesen tündérkedek kívánságra. Mit ennél meg szívesen?

  VálaszTörlés
 2. Köszi Bianka!

  Anazar meg is lepett, hogy nem vagyok még olvasód! Köszi, nem gondoltam, hogy ezzel a kattintással finomság is jár :) Bármi jöhet. Mit ajánlasz? :)

  VálaszTörlés
 3. Sósat ennél vagy édeset? Süljön vagy főjön?

  VálaszTörlés
 4. Látom, már ezt is megkaptad, azért fogadd tőlem is szeretettel! :)

  Nézz be hozzám, kérlek:
  http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2011/04/husveti-nyuszi-hozta-dij.html

  VálaszTörlés
 5. Anazar mindegy, amit Te szeretném készíteni :) Kíváncsian várom már :)

  Nem vagyok mesterszakács: köszi, mindjárt be is linkelem a fenti bejegyzéshez. Úgyhogy már két virág is jár Neked :) És persze mindenkinek aki ezt olvassa jár az a virág! :D

  VálaszTörlés
 6. Boldog Ünnepet kívánok neked!

  VálaszTörlés
 7. Köszi Colors, szinte érzem a jácint illatát :)

  VálaszTörlés