2011. január 9., vasárnap

Málnás-gránátalmás turmix
A málna nálunk örök kedvenc. Minden formában jöhet. Persze a legjobb az volt, amikor nyáron piacon vettem a friss gyümölcsöt...de sebaj, jó a fagyasztott is! Ráérősebb reggeleken, főleg hétvégén készül nálunk turmix.

Hozzávalók (2 főre):
350 ml tej
1 evőkanál gránátalma
1 evőkanál málna
2 zabkeksz

Amennyiben a gránátalma magját ki akarjuk kerülni, akkor egy szűrőben passzírozzuk és csak a levét használjuk fel. A hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben pépesítjük.


Egyre közeledik a sorsolás. Már kíváncsian várom ki lesz a nyertes :) Január 20-án (azaz éjfél után, már 21.én) sorsolok a rendszeres olvasók, azaz a Blogger követők és a Facebook oldalam kedvelői közül.


3 megjegyzés:

 1. Engem már a szívecskék elvarázsoltak

  VálaszTörlés
 2. Ha a Lahmacunról esetleg kép is készült, akkor ugye nem felejtessz el résztvenni vele a Gasztrokadét játékomban? Részletek itt: http://izmorzsak.blogspot.com/2011/01/gasztrokadet-jatek-es-buek.html

  Hát a szivecskékért én is oda vagyok, honnan vannak?

  VálaszTörlés
 3. :) A szívecskéknek én is örültem, hogy volt még pár szem itthon. Ázsia boltból vannak (3 színű van a csomagban: rózsaszín, lila és piros)

  Elif, igen láttam már a játékot és játszani fogok :) sőt valószínű ha lejár nálam a jelenlegi játék akkor meghirdetem én is!

  VálaszTörlés